Labyrinthi

Labyrinth i qarkut tė mbyllur. Llogo e KKTK– e pėrzgjedhur si pjesė e zbulimit mė tė rėndėsishėm nė Kosovė.
Mandati

Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore është institucion i pavarur, i themeluar nga Kuvendi i Republikës së Kosovës (neni 142 i Kushtetutës, neni 4.8 i Ligjit për Trashëgimi Kulturore). Ka mandat të mbikëqyrë dhe të koordinojë zbatimin e sistemit ligjor dhe të mbështesë mbrojtjen, konservimin dhe menaxhimin e trashëgimisë kulturore.

Mbrojtja e vlerave
Mbrojtja ligjore
Aktivitetet
Objektivat